Intrebari Frecvente


Care este valoarea maxima a imprumutului?

Prin Amanet Auto CreditcuMasina poti imprumuta pana la 75% din valoarea evaluata a autoturismului pe piata.

Ce inseamna promotia 0% comision?

Promotia „0% comision” inseamna ca puteti obtine creditul, fara sa platiti absolut nimic in primele 15 zile. Daca returnati creditul in ziua 15, sau mai devreme, recuperati autoturismul fara nici un comision sau dobanda. Practic, obtineti un imprumut pentru 15 de zile absolut gratuit!

Pentru a beneficia de oferta ``0% comision`` sunt obligat la o perioada minima de creditare?

NU, nu aveti aceasta obligatie! Nu impunem o perioada minima sau maxima pentru credit. Astfel, daca doriti credit pentru 15 zile, garantat, nu veti plati absolut nimic, doar restituirea sumei imprumutate.

Ce se intampla daca doresc sa prelungesc creditul pentru o perioada mai mare de 30 de zile?

Desigur, beneficiati de promotia cu 0% comision pentru primele 15 de zile, iar dupa aceasta perioada se percepe un comision intre 5 si 10% pe luna din credit, taxabil numai la sfarsitul urmatoarelor 30 de zile. Exemplu: In primele 15 zile, 0% comision. Daca prelungiti contractul, intre ziua 31-60 se percepe comision intre 5 si 10% pe luna (se plateste in ziua 60), samd.

Cine poate aplica pentru acest tip de credit?

Pentru acest tip de credit poate aplica orice persoana juridica sau persoana fizica ce a implinit 18 ani.

Care sunt actele necesare?

Pentru a fi eligibil de un imprumut CreditCuMasina, aveti nevoie de urmatoarele documente:

– cartea de identitate a proprietarului

– cartea de identitate a autoturismului

– talonul autoturismului

– contract de vanzare/cumparare sau factura (in cazul autoturismelor neinmatriculate)

Cand primesc banii?

Primiti banii pe loc, dupa semnarea contractului. Tot procesul dureaza aproximativ o ora

Ce comision voi plati?

Comisionul de imprumut este intre 5 si 10% pe luna in functie de suma imprumutata. Totusi, daca aveti de la concurenta noastra, o oferta de comision mai mica, GARANTAM PE LOC un comision mai mic decat cel obtinut de dvs.

Ce se intampla cu masina mea?

La preluarea autoturismului se fac poze in interior si exterior, se noteaza kilometrajul, iar apoi masina este pastrata in parcul auto propriu, unde nu va fi miscata. Acesta este monitorizat 24/24. Masina nu se va misca, va fi returnata in aceeasi stare, dupa achitarea comisionului de imprumut si a valorii creditului solicitat. Mai mult la intervale regulate acumulatorul va fi incarcat, iar la cerere, masina se poate acoperi cu prelata.

Cum stiu ca masina mea este in siguranta?

Dupa incheierea contractului masina dumneavoastra va fi preluata in parcul auto propriu, monitorizat 24/24 pentru a ne asigura ca autoturismul va putea fi returnat in starea in care a fost preluat. Dupa semnare, puteti vedea oricand masina, online pe telefon sau calculator.

Daca decid sa vand autoturismul, pot vinde autoturismul cu care garantez?

Daca doriti sa vindeti masina, va oferim posibilitatea de prezentare a autoturismului cu care ati garantat in cadrul parcului nostru auto, eventualilor clienti.

Ce se intampla daca returnez creditul inainte de termen?

Daca returnati creditul mai devreme de termenul stabilit, comisionul dumneavoastra se va recalcula astfel incat veti plati doar pentru durata imprumutului.

Cand mi se returneaza masina?

Autoturismul va fi returnat dupa achitarea comisionului de imprumut si valoarea creditului solicitat. Nu exista comisioane ascunse