Stiri Amanet Auto

Cel mai scump Autoturism

Amanet Masina

Cel mai scump Autoturism din lume Rolls-Royce - Sweptail Luxul a ajuns la un alt nivel cu Sweptail, cea mai scumpă mașină nouă din lume. Autoturismul Rolls-Royce Sweptail a fost prezentat la Concursul de Eleganță de la Villa d'Este. Caroseria lucrată manual și interiorul inspirat de ambarcațiunile de lux sunt ingredientele celei mai scumpe mașinii Când activezi în segmentul de lux este destul de complicat să aduci lucruri care să surprindă cu adevărat.

Read more

Nou conceptul BMW

Amanet Moto

Sa dezvăluit oficial Conceptul BMW Seria 8, care beneficiază de un design sportiv se va lansa în 2018. La aproape 20 de ani de la încetarea producției, BMW Seria 8 revine la viață, BMW a oferit câteva detalii, în legatura cu designul acestuia. Beneficiază de o grilă de mari dimensiuni, cu doi "rinichi" care coboară mult spre șosea și se extind în partea inferioară. Blocurile optice sunt duble și foarte subțiri, în timp ce prizele de aer largi accentuează caracterul sportiv.

Read more

Auto-Camionul ROMAN

Amanet Auto Bucuresti

Roman Braşov uzina care a supravieţuit după 1989. Autocamioanele produse aici au ajuns in foarte multe tari, cu toate acestea nu a putut supravietui, iar fabrica se află în insolvenţă. De pe site aflam că în anul precedent au fost livrate doar.

Read more

Noul Hyundai Kona

Amanet Auto

Noul Hyundai Kona va debuta oficial pe 13 iunie. Modelul va putea fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Constructorii auto mizează din ce în ce mai mult pe modele din segmentul SUV, iar cine nu aduce noutăți aici are de pierdut.

Read more

Noul Automobil SportBreak

Amanet Auto

Au trecut 14 luni de cand uzina jaguar anunta ca pune frana la Sportbrake, dar cerintele familistilor da peste cap in totalitate strategia lor. Astazi se implinesc fix 14 luni de cand constructorul britanic a anuntat oficial.

Read more

Autobuzele fara sofer

Amanet Auto

Pana si in tarile scandinave pot exista ambuteiaje si pot deveni foarte enervante, centru lorasul este foarte aglomerat, Helsinki va deveni primul orasi unde autoturismele nu vor mai avea nevoie de sofer.

Read more

Vanatoare de Autoturisme

Amanet Auto

Vine Politia, odata cu vacanta. Daca iti place, cum spune romanul "sa bagi Galosul in ea", politia Romana are la dispozite un Autoturism de curse "911 Turbo", Masina e mai batranica dar la 420CP e destul de buna pentru drumurile noastre toate.

Read more

Noul Autoturism Subaru

Amanet Auto

Auto Impreza dupa un an si jumatate de la lansarea in SUA va intra intrun final si in Europa, acest Auto ofera tractiune integrala. Autoturisme le Subaru Impreza au fost prezentate in Martie 2017 la salonul Auto de la New York

Read more

Avion la 20 km distanta

CREDIT CU MASINA amanet auto va prezinta Nikon P900

Pe piata exista aparate care au un zoom deosebit.

Nikon-ul P900 are zoom optic 83x cu o buna stabilizare, ceea ce ofera sansa utilizatorului de a vedea un avion aflat la 15-20 km distanta.

Read more

Peter Parker si Nou Auto A8

Si Spider Man se bucura de Masini mai ales de noul Auto Audi A8.

Peter Parker se bucura de noul A8, Super eroul trebuie sa isi ia testul Auto

Noul Audi A8 este prezent in noul film Spider Man Care va debuta in curand in cinematografele din intreaga lume.

Read more

Auto Hyundai i20 N

Amanet Auto

Hyundai impinge pe segmentul hotchurilor de clasa mica, planuiesc sa scoata pe piata un i20N cu 200 de cai putere pe un motor de 1,6 Benzina. Hyundai a reusit in deceniul trecut sa uimeasca pe toata lumea.

Read more

Statii Auto, ECO

Amanet Autoturisme

Vor ca pana in 2020 sa instaleze 40 de statii ECO in Romania, posesori de Autoturisme ECO au un motiv sa se bucure, cele doua companii pun la cale un proiect destul de greu. Investitia este nerambursabila din fonduri.

Read more

Noile Autoturisme Golf

Amanet Autoturisme

Uzina de Auto Volkswagen au de pus in practica foarte multe modificari pentru modele Golf GTI si R, cele doua Autoturisme va urma sa primeasca 40 de cai in plus si un designe nou. Constructorul German Auto

Read more

Auto Mini electric

Amanet Autoturisme

Conceptul Mini Electric, Constructorul Auto Britanic a prezentat primele poze si informatii cu Auto Mini. Conceptul Auto va intra in serie de anul viitor, Autoturism - ul creat de BMW face furori pe NET. Auto Mini.

Read more

Auto Continental GT

Constructorul Britanic ne perzinta contururile noului Auto Continental GT.

Bentley Auto ne artat Design-ul noului model Continental GT, Stefan Sielaff, explica influenta design-uli in timp ce schiteaza nou Continental GT in Studioul Bentley.

Noul Auto Continental GT.

Read more